آموزشی

تعمیرات لباس با روش های هوشمندانه (بخش اول)

تعمیرات لباس با روش های هوشمندانه

در این مقاله ما قصد داریم، تعدادی روش هوشمندانه را به شما عزیزان در جهت تعمیرات لباس های خود آموزش بدهیم تا در شرایط خاص بتوانید از آنها استفاده کنید. با ما همراه باشید:

1. از بین بردن بوی بد شلوار جین با استفاده از فیریزر

شلوار جین بیست مارک

شلوار جین خود را در یک کیسه پلاستیکی بیندازید و آنها را شب در فریزر قرار دهید تا بوی بد آن از بین برود. فریزر بیشتر باکتری های ایجاد کننده بو را از بین می برد و دیگر لازم نیست نگران باشید که رنگ جین شما بر اثر شستشوی بیش از حد از بین خواهد رفت.

 

2. رفع بوی بد با الکل

رفع بود بد با الکل بیست مارک

مقدار کمی الکل را روی لباس های خود بپاشید تا بوهای شدید از بین برود. اگر قبل از پوشیدن مجدد پیراهن فرصت ندارید آن را بشویید اما بوی بد و ماندگار دارد، فقط کافی است مقداری الکل روی آن اسپری کنید و بگذارید خشک شود. الکل باکتری های ایجاد کننده بو را از بین می برد.

 

3. لکه های آرایشی و کرم اصلاح

لکه های آرایشی و کرم اصلاح بیست مارک

لکه های آرایشی را با کمی کرم اصلاح درست کنید. اگر پیراهن خود را درآورید و به طور تصادفی لگ های آرایش خود را روی یقه للباس دیدید، کافیست کمی کرم اصلاح را در محل بکشید تا قبل از شستن، مشکل خود را سریعا رفع کنید.

 

4. اسپری مو و لکه های رژ لب

اسپری مو و لکه های رژ لب بیست مارک

برای از بین بردن لکه رژلب از اسپری مو استفاده کنید. بر روی قسمت لکه دار، اسپری مو را اسپری کنید (مطمئن شوید که فقط خشک نیست)، بگذارید چند دقیقه بماند. لکه را پاک کنید و سپس آن را درون ماشین لباسشویی بیندازید.

 

5. تعمیر عینک آفتابی با لاک

تعمیر عینک آفتابی بیست مارک

عینک آفتابی خود را با یک لاک ناخن شفاف محکم کنید. اگر بازوی عینک آفتابی شما کمی گشاد است و پیچ گوشتی کوچک مفیدی ندارید، کمی لاک ناخن بی رنگ را روی لولا رنگ کنید تا موقتاً محکم شود.

 

اگر به این حوزه علاقه دارید، بد نیست مقاله آشنایی با پارچه پشمی را هم مطالعه کنید،

تا با این پارچه خاص بیشتر آشنا شوید و بتوانید بهتر آن را درک کنید.

 

6. تعمیر دکمه با لاک ناخن

تعمیر دکمه با لاک ناخن بیست مارک

لاک ناخن شفاف را روی یک نخ دکمه شل رنگ کنید تا به طور موقت از باز شدن آن جلوگیری کند. (هنوز نیازی به یادگیری دوختن دکمه نیست و با همین روش تعمیرات لباس را به تاخیر بیندازید).

 

7. چکمه های چرم

چکمه های چرم بیست مارک

لکه های آب چکمه های چرمی را با مسواک و سرکه نرم پاک کنید. اگر چکمه های شما از آب، برف، نمک یا همه موارد بالا خراب شده است، یک مسواک با موی نرم را به سرکه سفید آغشته کرده و به آرامی مالش دهید تا لکه از بین برود.

کفشهای چرمی را با کمی پاک کننده شیشه دوباره براق کنید.

 

8. اصلاح کفش های خراشیده

اصلاح کفش بیست مارک

کفش های چرمی مات یا خراشیده را با مرطوب کننده اصلاح کنید. اگر لاک کفش ندارید، یک حوله بگیرید و کفش های خود را با کمی لوسیون مالش دهید تا دوباره زنده شوند.

 

9. مایع ظرف شویی و روغن

مایع ظرف شویی و روغن بیست مارک

از مایع ظرفشویی برای پاک کردن لکه های روغن از لباس های ظریف استفاده کنید. صابون ها روغن یا چربی را از بین می برند و همچنین به دلیل ملایم بودن، آسیبی به لباس وارد نمی کند.

 

10. شربت و الکل

تمیز کردن لباس با الکل بیست مارک

لکه های شربت را با الکل پاک کنید. لکه را چند دقیقه در الکل خیس کنید تا قبل از شستشو، لکه کاملا از روی سطح لباس پاک شود.

 

11. یقه یا سرآستین های فرسوده را تعمیر کنید

تعمیرات لباس های فرسونده بیست مارک

در حالی که یقه یا سر آستین های فرسوده ممکن است نشان دهنده خرابی ویا کهنگی لباس باشد، اما ناامید نشوید. لباس را به یک خیاطی ببرید، سپس خیاط برای شما سر آستین های جدید و یقه ای محکم را میدوزد و تعمیرات لباس شما به راحتی انجام می شود.

گرچه ممکن است این روش گران باشد، اما هزینه آن اغلب کمتر از تعویض لباس است، مخصوصاً اگر لباس از کیفیت خوبی برخوردار باشد.

 

12. زیپ ها را با صابون تعمیر کنید

تعمیرات لباس زیپ

برای نگهداری از زیپ های دندانه دار فلزی یا پلاستیکی، با مالیدن یک تکه صابون خشک روی دندان ها، آنها را به صورت دوره ای چرب کنید.

اگر زیپ کثیف شد، آن را با مسواکی که در محلول مواد شوینده ظرفشویی و آب آغشته شده تمیز کنید.

 

13. آرنج های فرسوده را تعمیر کنید

تعمیرات لباس خرج کار

کاپشن های ساخته شده از پارچه های گره خورده مانند پارچه های پشمی، ابتدا خرابی هایی در آرنج، جایی که اصطکاک در هنگام استفاده بیشتر است ظاهر می شوند. اگر ژاکت ها به طور کلی سالم هستند و فقط یکسری زدگی های ریز دارند، برای پوشاندن سوراخ ها یک جفت تکه آرنج جیر بخرید. بعضی از وصله های آرنج اتو دار هستند در حالی که بعضی دیگر باید در محل خود با دست دوخته شوند.

 

  • وصله ها را در جای خود سنجاق کنید.

  • ژاکت را امتحان کنید تا موقعیت را بررسی کنید.

  • وصله ها را در جای خود بدوزید.

 

بد نیست که این موارد را به خاطر بسپارید تا با مشکل تعمیرات لباس های خود رو به رو نشوید.

 

شما می توانید مقالات بیشتر در رابطه با انواع پارچه، خرج کار پوشاک و خیاطی را در وبسایت بیست مارک مشاهده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید